Putinovo Rusko pod paľbou - Lehuta, Michal
Putinova kleptokracia. Všadeprítomná korupcia. Intervencia na Ukrajine a ekonomické sankcie západných krajín. Prepad ekonomiky a rast inflácie. Vplyv krízy na politiku. Dokedy vydržia rezervy.