Current waste management in the Slovak Republic - Bednárová, Lucia
Odpadové hospodárstvo v SR a v EÚ. Súčasné metódy nakladania s odpadmi v EÚ. Skládky odpadov a ich vplyv na životné prostredie. Legislatíva upravujúca oblasť odpadového hospodárstva.