Radikálov plodí ekonomická izolácia - Tvardzík, Jozef
Teroristický útok na redakciu satirického týždenníka Charlie Hebdo v Paríži. Útok moslimských radikálov. Imigranti vo Francúzsku. Skrytá diskriminácia. Atentátnik Ch. Kouachi - jeden zo stratenej generácie. Veľký problém radikalizácie spoločnosti. Imigrácia pomáha ekonomike.