Boj s praním špinavých peněz - Januš, Jan
Opatrenia, ktoré majú zamedziť praniu "špinavých peňazí" a korupcie v Českej republike - snaha o zachytenie všetkých prejavov obchodných neprístojností. Novela Trestného zákonníka a obmedzenie platieb v hotovosti.