Spokojenost klientů s finančními službami: zaostřeno na distribuci - Šindelář, Jiří
Kvalita služieb v bankovníctve a spokojnosť klientov s rôznymi predajnými kanálmi vo finančníctve. Ochrana a spokojnosť spotrebiteľov s distribúciou finančných služieb.