Dodatočné daňové priznanie DPH a s tým súvisiace podanie súhrnného a kontrolného výkazu DPH za príslušné zdaňovacie obdobie - Válek, Juraj, 1981-
Dodatočné daňové priznanie je daňový subjekt povinný podať aj vtedy, ak zistí, že daň má byť vyššia, alebo nižšia, ako bola správcom dane vyrubená.