Probability of unproclaimed default and its integration in sovereign country risk - Hocman, František, 1983-
Medzinárodná ekonomická výhoda a protekcionizmus. Ochrana národnej bezpečnosti a nezávislá zahraničná politika. Riziko a multiplikácia neistoty. Politické riziko (podniku, štátu alebo globálne riziko).