Modelling of innovative projects funding SMEs in Slovakia under the program HORIZONT 2020 - Majerník, Milan, 1952-
Environmentálne inovácie cez európsky operačný program Horizont 2020 - výskum a inovácie. Charakteristika SMEs na Slovensku, možnosti vývoja.