Integrated Cost Model for Improving the Production in Companies - Hajduová, Zuzana, 1974-
Štandardy ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18000. Metódy indukčnej štatistiky, stochastické procesy. Prípadová štúdia pre spoločnosť CU Drôt, a.s.. Náklady na neustále zlepšovanie, náklady na životné prostredie, náklady na bezpečnosť a zdravie a investičné náklady na nákup technológií.