Co dělat, když se dolar více hýbe - Plojhar, Miroslav
Kurz dolára a volatilita trhov prinášajú riziká i príležitosti. Rozdielny ekonomický rast medzi Amerikou a Európou. Zaisťovanie dolarového rizika a dolárové opcie.