Monitoring a vyhodnocovanie vývoja pracovných podmienok a nákladov na podnikovú sociálnu politiku na podporu zvyšovania produktivity v SR - Kadlečík, Ľubomír
Informačný systém o pracovných podmienkach a nákladoch na podnikovú sociálnu politiku (ISPP) je jediným celoštátnym systémom v SR v gescii Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, ktorý v zmysle nariadení Medzinárodnej organizácie práce (MOP), Európskej sociálnej charty a ďalších platných legislatívnych noriem EÚ a SR monitoruje úroveň pracovných, mzdových a sociálnych podmienok zamestnancov v SR.