Intraurbárna kriminalita a jej prevencia v konceptuálnom rámci CPTED (príklad mesta Prešov) - Matlovičová, Kvetoslava
Náčrt teoreticko-metodologického rámca formovania konceptu CPTED (prevencia kriminality prostredníctvom formovania a modifikovania urbánneho prostredia) s dôrazom na niektoré princípy, poukázanie na možnosti ich aplikácie vo vybraných modelových územiach v meste Prešov.