Päťstoročná prevýchova marketérov - Gavurová, Katarína
Krátky exkurz do histórie marketingu. Vznik prvého plagátu. Dobrý titulok - dobrá reklama. Neporaziteľnosť značiek. Od polovice 20. storočia nové médiá v reklame. 21. storočie a zvýšený záujem o zákazníka.