Likvidácia spoločnosti v právnych, účtovných a daňových predpisoch - Oravcová, Martina
Likvidácia spoločnosti v Obchodnom zákonníku. Likvidácia spoločnosti v účtovných predpisoch. Likvidácia spoločnosti v zákone o dani z príjmov.