Vývoj a smerovanie finančného trhu v rokoch 2012-2014 - Zatrochová, Monika
Súčasný stav danej problematiky týkajúce sa finančného trhu a zmeny, ktoré nastali v posledných rokoch. Prostredie kolektívneho investovania, úrokových sadzieb a dôchodkového investovania a vplyv na samotné investície podnikov na finančnom trhu.