Emisia podnikových obligácií - Hrvoľová, Božena
Základné informácie, ktoré sú pre finančného manažéra potrebné ak sa rozhodne pre emisiu podnikových obligácií. Výhody a nevýhody emisie obligácií z hľadiska podniku ako emitenta.