Aplikace inteligence v managementu - Wolf, Stanislav
Moderný manažment a delenie inteligencie. Typy inteligencií a s nimi súvisiace kompetencie, ktoré súčasný manažment využíva: IQ - inteligenčný kvocient, EQ - emocionálny kvocient, AQ - akčné kompetencie, CQ - kreatívne kompetencie, PQ - politický kvocient, MQ - manažérsky kvocient. Trendy a budúcnosť inteligencie.