Odmeňovanie a jeho súvislosti - Rolková, Monika
Vnútorná konzistencia mzdového systému. Zloženie individuálnej mzdy zamestnanca. Základné mzdové formy. Na Slovensku prevláda v podnikoch systém časových miezd, doplnených o rôzne formy mzdy viazané na výkon.