Spoločensky zodpovedné podnikanie - Jarošová, Jana
Vývoj konceptu CSR. Tri roviny CSR - ekonomická, sociálna, environmentálna. Zodpovedné podnikanie sa presadzuje na Slovensku zatiaľ pomaly, ale jeho priaznivcov pribúda.