Pokladničný limit obcí, rozpočtových a príspevkových organizácií - Sýkora, Jozef
Funkcia pokladničného limitu, ako aj dodržanie zákonných usmernení, ktoré s ním súvisia. Odporúčania, ktoré sa v texte nachádzajú, slúžia na dodržanie zásady očakávania a účelnosti pri disponovaní s verejnými prostriedkami v oblasti subjektov územnej samosprávy.