Jaké osobnostní charakteristiky by měl mít manažer změny? - Vlček, Tomáš
Prečo niekto pri riadení realizácie zmien v organizácií sklame a niekomu sa darí. Typický profil manažéra zmien. Manažéri zmien majú podobné osobnostné charakteristiky ako úspešní podnikatelia.