Harmónia verzus chaos v učiteľskej profesii - Soroková, Tatiana
Kvalita súčasného školského systému. Meniace sa potreby a požiadavky spoločnosti, vrátane primeranej autonómie škôl, učiteľov, a zapájania sa verejnosti do výchovno-vzdelávacieho procesu.