Úroveň a mobilita příjmů českých domácností - Zdeněk, Radek
Porovnanie základných parametrov skutočných a požadovaných príjmov českých domácností a identifikácia základných disproporcií v úrovni a mobilite príjmov podľa charakteru obce.