Komplexná rehabilitácia ako súčasť vzdelávania - Piršel, Dušan
Inštitút pracovnej rehabilitácie na Slovensku. Celoživotné vzdelávanie osôb so zdravotným postihnutím a dôležitosť komplexnej edukácie a rehabilitácie. Integračné procesy v Európe a proces vzdelávania telesne postihnutých, chorých a zdravotne oslabených.