Porovnanie čerpania finančných prostriedkov z Programu rozvoja vidieka SR 2007–2013 v rámci vybraných opatrení v jednotlivých krajoch SR - Weisová, Lucia
Článok je zameraný na porovnanie čerpania finančných prostriedkov z Programu rozvoja vidieka Slovenskej republiky v programovacom období na roky 2007–2013 v rámci vybraných opatrení v krajoch Slovenskej republiky. Hodnotenie rozdielov v čerpaní financií v jednotlivých krajoch na základe údajov poskytnutých Pôdohospodárskou platobnou agentúrou, poukázanie na aktivity, na ktoré bola podpora využitá a tiež na problémy pri čerpaní finančných prostriedkov.