<The> EU in Slovak political discourse - the neglected battlefield - Gabrižová, Zuzana
Voľby do európskych inštitúcií na Slovensku v máji 2014 - analýza. Manifesty politických strán ako barometer úrovne rozhovorov. Kríza 2008 a analýza kvality napredovania v politických dialógoch na SR a v EÚ. Euroval, grécka dlhová kríza a solidarita. Postoje predstaviteľov V4 k vývoju v EÚ.