Malé farmy a rodinné farmy na Slovensku a v krajinách EÚ - Chrastinová, Zuzana
Malé a rodinné farmy – súčasná situácia a vyhliadky do budúcnosti. Regionálne rozloženie fariem. Zamestnanosť v poľnohospodárstve. Rozvojové problémy malých fariem. Malé farmy - schéma pre malých farmárov v SR. Čo môžu malí farmári očakávať od reformy SPP. Rodinné farmy na Slovensku a v štátoch EÚ. Mladí farmári.