<The> Transactions in the agricultural land market in Slovakia - Buday, Štefan
Právne formy subjektov a ich pomer na transakciách poľnohospodárskej pôdy na Slovensku. Lokálna analýza okresov na základe dát Výskumného inštitútu geodézie a kartografie.