<The> Historical background of the Slovak press in the USA - Bakay Záhorská, Michaela
Prvé slovenské bratské organizácie a začiatky tlačových aktivít Slovákov v USA. Prví slovensko-americkí redaktori. Súčasná situácia slovenskej tlače v USA.