Proces plánovania a rozpočtovania v kapitole Ministerstva obrany SR a jeho riziká - Čička, Vladimír
Analýza a vyhodotenie systému plánovania a rozpočtovania v rezorte obrany, identifikácia možných rizík a opatrenia na ich elimináciu.