Návrh zmien vo vzdelávaní na základných a stredných školách a možnosti doplnenia výučby o predmety zamerané na poskytovanie praktických poznatkov a zručností - Litomerický, Juraj
Podstata navrhovanej zmeny vzdelávania na základných a stredných školách. Príprava mladej generácie na hrozby a riziká súčasnosti. Dôležitosť finančnej gramotnosti.