Risks and threats of social networks communication - Závodný Pospíšil, Jan
Získavanie a následná práca s informáciami zo sociálnych sietí. Identifikácia rizík pri neoverenom pôvode informácie. SWOT analýza preberania informácií zo sociálnych sietí.