Prečo ostávajú družstvá družstvami - Žitňanský, Eduard
Výrobné družstvo Kovotvar v Kútoch. Plány o zmene družstva na spoločnosť s ručením obmedzeným alebo na akciovú spoločnosť. Stanovy družstva ako najvyšší dokument pre správu podniku. Nezáujem o členstvo v družstve. Vytrácanie tejto formy podnikania.