Prebytok dobrej vôle - Vrábel, Rudolf
Goodwill ako nehmotný majetok podniku. Koncept nehmotného majetku akceptovaný už v 16. storočí. Majetok dobrého mena jednotlivca alebo spoločnosti. Kapitalizácia dobrej vôle zintenzívnená v druhej polovici 19. storočia. Nárast goodwillu za ostatných 25 rokov. Goodwill v čase - vývoj podielu hmotných a nehmotných aktív vo firmách z indexu S&P 500.