Steve Jobs z Číny - Flannery, Russell
Značka smartfónov Xiaomi - jedna z najhodnotnejších technologických firiem sveta. Generálny riaditeľ firmy Lei Jun prezývaný ako Steve Jobs Číny. Zdokonaľovanie výrobkov a zbieranie nápadov od zákazníkov. Úspešný predaj. Ako ďaleko sa Xiaomi môže dostať.