<The> Prague Agenda and the future of nuclear arms control and disarmament -the introductory word - Smetana, Michal
Výzvy pre medzinárodnú kontrolu a elimináciu jadrových zbraní. Medzinárodná konferencia Pražská agenda 2014 a jej hlavná téma.