CEIT Intelligent Manufacturing - Botka, Milan
Kľúčové prvky prepájajúce všetky úrovne CEIT inteligentného výrobného podniku ICT (Information and Communication Technologies). Inteligenné výrobné systémy realizované spoločnosťou CEIT.