<The> Impact of taxation on economic growth: case study of OECD countries - Macek, Rudolf
Regresná analýza vplyvu jednotlivých typov daní na ekonomický rast krajín OECD 2000-2011. Premenné rastu v modeli (rozšírenom neoklasickom): akumulácia a investícia kapitálu, ľudský kapitál a technológie. World Tax Index, Tax Quota. Korporátna daň, daň z príjmu, nepriame daňové príjmy, daňové bremeno. Panelové dáta.