Richterovu pomoc matkám spochybňujú i vlastní - Makarová, Xénia
Podpora zamestnanosti v SR zameraná na matky s deťmi do 6, resp. 10 rokov. Finančná podpora na flexibilné formy práce. Pozitívny prístup zamestnávateľov. Nespokojnosť so strany rezortu financií. Finančná podpora na firemné detské kútiky.