Davos v novom globálnom kontexte - Pressburg, Adrian Peter
Zasadnutie Svetového hospodárskeho fóra v januári v Davose. Nový globálny kontext ako nosná téma Svetového fóra. Problém bohatstva a chudoby, prehlbovanie príjmovej nerovnosti. Konflikt na Ukrajine.