Fazuľky, zámky a kvapky - Orfánus, Dominik
Úspech start-upu NanoDesign na Fakulte elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave. Variometer v tvare fazuľky. Neúspešná crowdfundingová kampaň na FitLock. Nový produkt - variometer v tvare kvapky. Monitorovanie pohybu.