Aplikácia bonitných a bankrotných modelov vo vybraných podnikoch - Murániová, Tatiana
Aplikácia modelovej predikčnej analýzy na zhodnotenie finančného zdravia skúmaných objektov a na jej základe prognóza budúceho stavu. Aplikácia Altmanovho Z skóre v podmienkach jednotlivých podnikov. Aplikácia bilančnej analýzy Rudolfa Douchu. Zhrnutie výsledkov predikčných modelov.