Analýza výučby informatiky na základných a stredných školách - Pasiar, Ladislav, 1984-
Niektoré disproporcie v obsahu vzdelávania v predmete informatika a aplikovaná informatika. Nutnosť vytvoriť nadväznosť v obsahu, ale aj forme výučby vybraných tematických celkov informatiky a tiež aplikovanej informatiky na stredných školách ekonomického zamerania.