Účinnost regulace a samoregulace reklamy potravinářských fi rem cílené na děti v České republice - Lhotáková, Markéta
Definovanie detí v oblasti reklamy. Regulácia a samoregulácia potravinového priemyslu v Európe. Samoregulácia v Českej republike.