Okunov zákon a rodová nerovnosť - Darmo, Ľubomír, 1984-
Odhad Okunovho koeficientu pre všetky krajiny Európskej únie, ako aj parciálny odhado jednotlivých homogénnych skupín krajín v rámci heterogenity celej EÚ. Rodová nerovnosť týkajúca sa zmien v miere nezamestnanosti spôsobenej zmenami vo veľkosti HDP.