Experimenting with Purchase History Based Price Discrimination - Brokešová, Zuzana, 1985-
Faktory oceňovacích stratégií pri predaji. Verný a nový zákazník. Lojalita a vernostné zľavy. Cena, určená behaviorálnymi faktormi. Redukcia celkových cien v sektore, ako následok politiky predajcov.