Softvér pre vedenie skladu - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Softvérové aplikácie pre skladovanie. Charakteristika a využitie softvérových aplikácií: softvér EASY WMS, softvér SAP, softvér C-WIS, softvér BPCS, softvér Lotus.