Klasifikácia krajín EÚ na základe vybraných ukazovateľov sociálnej inklúzie pomocou samoorganizačných máp - Vojtková, Mária, 1966-
Indikátory sociálnej inklúzie v rámci stratégie trvalo udržateľného rozvoja. Metodika klasifikácie pomocou algoritmu samoorganizačných máp. Výsledky klasifikácie krajín EÚ na základe indikátorov sociálnej inklúzie.