Decentralizovaná závislosť virtuálnych mien na politických a ekonomických vyhláseniach - Buňo, Martin
Virtuálne meny patria medzi najvýraznejšie inovácie v monetárnej oblasti za posledných 40 rokov. Transakcie prostredníctvom nich sa takmer bez poplatkov, sú anonymné a rýchle. Vyvrátenie mýtusu nezávislosti virtuálnych mien na okolitom svete.