Skvelí ekvilibristi Viktor a Alexander - Pressburg, Adrian Peter
Konflikt medzi Ruskom a Západom kvôli Ukrajine komplikuje vzťahy vnútri oboch táborov. Moskve začína robiť starosti bieloruský prezident Alexander Lukašenko a transatlantickému Západau maďarský premiér Viktor Orbán. Obaja sú na domácej scéne silnými osobnosťami, vystupujú ako otcovia národa brániaci jeho záujmy v turbulentnej dobe.